Schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud verzorgt voor (zorg)instellingen, kantoorgebouwen, bouwketen, fabrieksgebouwen, schoolgebouwen, gemeente instellingen en appartementencomplexen etc.

interieurverzorging

De werkzaamheden bij een interieurverzorging zijn: de vloer vegen, dweilen en schrobben. Stofzuigen. Meubilair afstoffen en schoonmaken. De prullenbak legen en schoonmaken. Keuken en sanitair reinigen. Raamwerk en spiegels ontvetten en schoonmaken. Shampooën van vloerbedekking.

glasbewassing

Glasbewassing is het reinigen van ramen. Uw ramen vormen de uitstraling van uw huis of pand. Om een huis of pand te laten stralen is vakkennis nodig. D&V Facility helpt u hier graag bij.

Vloeren onderhoud

Onderhoud van vloeren houdt in dat wij op regelmaat langskomen om uw vloer grondig te reinigen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

housekeeping

De werkzaamheden bij housekeeping zijn bijvoorbeeld: het verschonen en opmaken van bedden, legen van prullenbakken, stofzuigen van de kamers, schoonmaken van meubilair, schoonmaken van badkamers en toiletten, het vervangen van handdoeken en het aanvullen van gastensupplies zoals zeep en toiletpapier.

Opruiming

Word de rommel te veel op uw bedrijf? Wij verzorgen weer een werkplek die netjes en schoon is. Zodat u weer orde en structuur op de werkplek heeft.

oplevering van woning of kantoor

Denk aan: verwijderen van cement, verwijderen van stickers op glas en sanitair en het opleveren van nieuwbouw en renovatie.

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie?

×

Powered by WhatsApp Chat

× Neem contact op